×
آموزش غواصی صنعتی پیشرفته: تنفس زیر آب با هوای فشرده تاریخچه ایی کوتاه دارد، اما غواصی در دریا و سفر به عمق دریا از دیرباز توسط بسیاری از ملل جهان مورد توجه قرار گرفته است. غواصی علاوه بر اینکه کاربرد های صنعتی، پژوهشی و نظامی دارد به عنوان ورزش و تفریح هم مورد پسند همگان واقع شده است و به شکل گسترده ایی در بسیاری از کشورهای جهان فعالیتی مفید، مفرح و نیز منبع درآمد در صنعت گردشگری شده است.
غواصی صنعتی یا تجاری شاخه ای از غواصی است که غواصان در آن مشغول به انجام کارهای فنی در زیر آب می شوند که کاربرد بسیاری در بخش اکتشافات و تولید در صنعت نفت و گاز دارد. غواصان صنعتی به انجام کارهایی چون تعمیرات زیر آب، جوشکاری و برشکاری، عکاسی و فیلم برداری، بازدید خط لوله، سیمانکاری، ناوبری، لایروبی، شمع کوبی، کابل کشی، بازرسی فنی تاسیسات زیر آب، تعمیر و نگهداری تجهیزات فنی، بررسی و کنترل صدمات به کشتی ها، شناورسازی و جست و جو و…… می پردازند. تجهیزات غواصی صنعتی بیشتر گرایش به تغذیه از سطح دارد، البته این امر با توجه به ماهیت کار و محل متفاوت می باشد.
محل برگزاری دوره آموزش غواصی صنعتی پیشرفته در جزیره هرمز واقع در استان هرمزگان میباشد که در مدت اجرای دوره اقامت رایگان در خوابگاه های جداگانه ای پیش بینی شده است اما سایر هزینه ها از جمله وعده های غذایی، رفت و آمد به محل سکونت و جزیره برای اتمام دوره و سایر مایحتاج های روزنه به عهده دانشپذیران خواهد بود. ضمناً در صورت ثبت نام همزمان در سه دوره غواصی صنعتی مقدماتی، متوسط و پیشرفته تجهیزات غواصی ”لباس غواصی (وت سوت)، ماسک غواصی، فین، بوت، اسنورکل، سیلندرغواصی، بی سی دی، وزنه، رگلاتور، ابزار برشکاری، انواع الکترود” توسط مرکز آموزش در اختیار فراگیر قرار داده می شود
آموزش غواصی صنعتی پیشرفته
پیش نیاز های دوره آموزش غواصی صنعتی پیشرفته
غواصی صنعتی متوسطه
سلامت و قدرت جسمانی و روانی
تایدیه پزشک مورد اعتماد
برای آموزش غواصی از پایه حتما باید یکی از چهار شنای اصلی (شنای غورباقه، کرال پشت، کرال جلو، شنای پروانه) و یا شناور موندن روی سطح آب را بلد باشید.
دارا بودن حداقل سن 18
حداقل مدرک تحصیلی دیپلم متوسطه
سرفصل های آموزش غواصی صنعتی پیشرفته
فیزیک غواصی
فیزیولوژی و آناتومی
بیماری ها و DCS
اتاق فشار
جدول غواصی
دستورالعمل های برداشت فشار سطح
کمک ها اولیه
دستور العمل های از دست دادن غواص
سیستم پرتابل تغذیه از سطح
میکس گازها
گره ها
اصول اولیه هدایت ماشین آلات
علائم کار کردن با جرثقیل
لیفتینگ بگ
درای سوت و هات واتر سوت
بازرسی
عکس برداری و فیلم برداری
خطرات غواصی
انواع جانوران دریایی و کوسه ها
ابزارهای هیدرولیک و پنوماتیک
DP 2
دستور العمل های اورژانسی بسکت
انواع وت بل و دستور العمل ها
بازرسی زیر آب و NDT
سازه های دریایی
اصطلاحات دریایی
آموزش غواصی صنعتی پیشرفته
کسب توانایی پس از پایان دوره (آموزش غواصی صنعتی پیشرفته)
اصول اولیه هدایت ماشین آلات
لیفتینگ بگ
ابزارهای هیدرولیک و پنوماتیک
دستور العمل های اورژانسی بسکت
اصطلاحات دریایی
بازار کار غواصی چگونه است؟
ارگانهای مربوط به این مشاغل غواصی به شرح ذیل است:
سازمان بنادر و کشتیرانی
سازمان دریانوردی
سازمان محیط زیست
سازمان شیلات
اشتغال در کلیه پروژه های غواصی صنعتی
در نظر داشته باشید که درآمد شغل غواصی صنعتی در ایران به صورت پروژه ای است و دانشپذیران می توانند پس از گذراندن دوره و با معرفی خود به شرکت های خصوصی و دولتی و عقد قرارداد با آنها در این حوزه تخصصی مشغول به کار شود.در صورتی که شخصی در این حوزه فعالیت مداوم داشته باشد می تواند در کشورهایی که در این خصوص نیاز به نیروی کار دارند نیز پذیرفته شود.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.